Tuesday, May 22, 2012

Laporan Kemajuan Prestasi Murid







Hari ni perjumpaan ibu bapa dan guru kelas....so ummi yang attend untuk ambil buku laporan anak ummi... ummi tak ambil serius sangatlah pun markah-markah anak ummi ni...budak baru belajar...belum tahu membaca lagipun... arahan dalam tu pun dia buat faham sendiri kot... umurpun baru 3 tahun lebih.... tak kisahlah dapat no berapa pun dalam kelas..

Bagi ummi untuk permulaan ni, Abrisam belajar bergaul dengan rakan sebaya, belajar berdikari, seronok ke sekolah...kalau mula dulu selalu je nangis di tinggal ummi....sekarang ni Alhamdulillah...tak de nangis lagi... dah boleh baca ABC, 123, Alif Baa Taa, tau baca doa sikit2.. dah kenal warna, bentuk, haiwan etc....kira not bad lah...  baru je nak masuk 5 bulan sekolah kan... 

Tahun ni bagi chance enjoy dan seronok dulu lah....tak naklah push sangat..tahun depan kita serius sikit...

1 comment:

  1. Salam....berapa bayaran pendaftaran ke sekolah tu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...